WMikulski Opublikowano 21 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Witam serdecznie jestem nowy na forum. W tym roju kupiliśmy z żona motorówkę Fletcher z silnikiem stacjonarnym mercruiser 130 hp. Podczas wczorajszego pływania pękł pasek klinowy ten dłuższy nie od wspomagania. Po kilku km tak jakby stracił moc i miał problem wejść w ślizg. Czy moze resztki tego paska dostały sie do wału od zetki i ja blokuje? Czy moze cos poważniejszego? Aaaa i jaki kupic pasek do tego silnika? Proszę o pomoc i pozdrawiam wszystkich sezon sie zaczyna a tu juz małe usterki mam nadzieje ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikijet Opublikowano 21 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Czy czaem ten pasek nie napędza pompy cyrkulacyjnej ,,małego" obiegu chłodzenia? Jeżeli tak to powinien się odezwać alarm teperatury. Jezli alarm nie działa to kiepsko to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WMikulski Opublikowano 21 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Chodzi o to ze silnik sie nie grzał bo temperatura była w normie a kolektor był zimny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi