Krzak Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Czy moze ktos w najblizszy weekend plywa tam. Zamierzam sie udac w tamte rejony i nie wiem czy brac maszyne. I pytanie. Gdzie jest najlepsze miejsce do slipowania. Jakis duzy port itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietiabo Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Tak się składa ze ja lecę i skuter biorę będę w Iławie od piatku do niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybiłowek Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 W niedzielę staruje, poniedziałek wodowanie w Szałkowie, będę przez 3 tygodnie na wodzie :) jak coś zapraszam na browara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drift_king Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Czy moze ktos w najblizszy weekend plywa tam. Zamierzam sie udac w tamte rejony i nie wiem czy brac maszyne. I pytanie. Gdzie jest najlepsze miejsce do slipowania. Jakis duzy port itd. Halo Panieee jakie udać ? Przeciez nad zegrzem sie widzimy w weekend-ja juz dluzej nie dam rady plywać 60tką :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeaDoo Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Ilawa,potem jeziorakiem,kanalami i masz pochylnie,dalej kanal elblaski i zalew wislany,potem w kierunku zatoki gdanskiej. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzak Opublikowano 12 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Az tyle paliwa nie zaladuje na sprzet ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7mka Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Az tyle paliwa nie zaladuje na sprzet ???? Weź pan sparka :D ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeaDoo Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Ej po trasie zatankujesz do elblaga powiniscie doleciec! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzak Opublikowano 12 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Ja latam na paluwie racingowym wiec nie zatankuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietiabo Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 no dobra my tu gadu gadu a gdzie sie wodowac dalej nie wiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzak Opublikowano 12 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 No w iławie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietiabo Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Dobra już znalazłem na Sienkiewicza jest slip. A co do paliwa to tam jest chyba jakaś nawodna stacja. Z paliwa racingowego to ja tylko Jack Daniels w dowolnym litrażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietiabo Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 No i po wyprawie generalnie Jeziorak spoko tylko trzeba naprawde uwazac bo inspekcja lata po jeziorze jak opętana i za najmniejsze wykroczenia karze skuterowców jak szalona. W Iławie nie ma co się wodować pięć kilometrów na północ od Iławy na Jezioraku jest ograniczenie prędkości do 5 km/h. dodatkowo sporo akwenu jest zamknięta dla motorowodniaków. Pływanie w slizgu tylko w torze wodnym jak złapią do 1000 zł mandat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giees Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Pływanie w slizgu tylko w torze wodnym jak złapią do 1000 zł mandat. A gdzie to jest napisane? Tam nie ma oznakowania zabraniającego pływać poza bojkami szlakowymi. Ja pływałem wzdłuż i w szerz, bokiem i w koło bojek i nikt mi złego słowa nie powiedział C:-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietiabo Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 miałes farta http://www.navicula.org.pl/o-nas/kanal-elblaski/260-strefy-ciszy-na-jezioraku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giees Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Faktycznie dokument jakiś jest tyle, że bezsensowny i nie życiowy a wręcz niemożliwy do ścisłego przestrzegania. Gdyby trzymać się tylko bojek to nie można by dopłynąć do wielu pomostów, marin czy prywatnych posiadłości z pomostami cumowniczymi. O0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietiabo Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Najgorzej było w niedziele mi się już lampka w sobotę zapaliła . Podpłynąłem koło Siemian do kolesia na Sea Doo RXT 260 a on do mnie "jak tam strasznie dzisiaj inspekcja ściga" W niedziele było mega dużo żaglówek. Poza szlakiem możesz płynąc ale nie w ślizgu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giees Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Poza szlakiem możesz płynąc ale nie w ślizgu. Ale tego w podanym przez Ciebie dokumencie nie ma ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi