scil Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Witam jak w temacie potrzebna pomoc, opinie w identyfikacji łodzi Marina 440 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Wygląda na angielski wyrób. Sporo ostatnio do nas przyjeżdża. Szukaj Picton albo Fletcher, może coś trafisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scil Opublikowano 14 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Temat do zamknięcia znalazłem Marina Boats Ltd. 430 GTS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawtow Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Witam jak w temacie potrzebna pomoc, opinie w identyfikacji łodzi Marina 440 Ooo zdjęcie z Łazienek przy woprówce w Zbąszyniu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giees Opublikowano 15 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Dawid, ja nie kojarzę tego miejsca, może coś pomyliłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawtow Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Nic nie pomyliłem :) To jest zdjęcie zrobione w Zbąszyniu i w tym miejscu co opisałem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi