biuro Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 witam co to za łódka ? podobno nijaki violer... rocznik 1977 pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W. Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Wydaje mi się, że jest to Mirella :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biuro Opublikowano 21 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Czy to polska lodz? 3 tys zl - zdrowa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W. Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Polska. 3 tyś? zdrowa pawęż? sztywny laminat? Ja bym brał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikijet Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Bardzo dzielny i szybki kadłub. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W. Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Jak ona wypadała na tle Canady? Na początku przygody, kiedy popływałem już troszkę Delfinem chciałem właśnie zmienić na coś takiego... Canada, Mirella... .Klimatyczne łódki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biuro Opublikowano 22 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 ile może ważyć taka Mirella? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawtow Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Mirella :) Już 2 takie lajby mialem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biuro Opublikowano 22 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 niby w srode kupuje, ile wazy taka łódka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawtow Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Zależy czy jeszcze ori czy robiona :) Swoje obracałem sam więc liczę że bez silnika 100 kg napewno :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.j Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 U mnie po zrobieniu nowej podłogi i pawezy 170 kg, przy 30 koniach leci 50 km h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biuro Opublikowano 23 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 oryginal nie robiona, 170 kg wazy z silnikiem chyba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmallCity Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Waga zależna od konstruktora skorup, np. są mirelki u których nie wolno chodzić po dziobie przez szybę bo noga wleci... wtedy mamy leciutki laminat bo księgowy miał węża w kieszeni ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biuro Opublikowano 24 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Kupilem :) cena 2650 zł ... nie wiem czy mało czy dużo... odrazu pytanie czy jesłi to mirella to miała odpływ z kabiny wody? bo albo ktoś beszczelnie zakleił albo nie miała. Na pawęży 3 śruby jak rozumiem " 2 pokładówka " i śruby te służą do spustu wody..... ogólnie do remontu....podłoga chyba ok, spód i pawęż ok.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawtow Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Odkręć korki pawęży i zobacz czy jest tam woda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biuro Opublikowano 24 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 odkręciłem przed zakupem i nie ma kropli wody ;) ale za chiny nie mogę dojrzeć spustu wody z kabiny....żadnej rynny....chciałem karczerem wyjeździć... zamykam temat :) okazało się, że jest niedrożny spust wody z kabiny. 1 śruba od pawęży. Teraz będę pisał w pisał co dziś zrobiłem w mojej łodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi