andretoja Opublikowano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Wszystkim z forum zycze Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku a szczegolnie duzo plywania. sezon 2018 rozpoczynam 7 Stycznia http://upload.secondsun.pl/img/1514806625parker_04a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIKE_G Opublikowano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Najlepszości w nowym roku Andre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andretoja Opublikowano 3 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Najlepszości w nowym roku Andre Witaj Mike, dzieki bardzo i dla Ciebie rowniez A Very Happy New Year Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andretoja Opublikowano 6 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 podmuchy wiatru dla Yarmouth na jutro sa spodziewane do 40 mil na godz . Troche za duzo nawet jak dla mnie. Na wodach Southampton sila wiatru 25 mil / godz co jeszcze jest wzgledne. Zobaczymy jutro . Kilka kolegow ktorzy maja 6 - 6.5 mtr rib wycofali sie ze spotkania czego sie nie dziwie Rano spotykamy sie nad woda i zobaczymy jak wygladaja wody Southampton a jak cisniny Solent. Yarmouth chyba sobie podarujemy. Lunch mozna zawsze zjesc w innym pubie jak to okreslil jeden z kolegow takie spotkanie na Nacho to Yarmouth organizowane jest od 9 lat w pierwsza niedziele nowego roku . Ciezko jest wybrac pogode, termin latwiej. uczestnikow wpisanych na liste chyba 37 na 20 ribach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andretoja Opublikowano 8 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Cruise do Yarmouth na Nacho sie odbyl ale tylko 7 ribow. Warunki pogodowe ciekawe :) otworze pozniej nowy temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.